Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pontunk segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok  és  hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatók meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán-társaságok, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér), míg az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatók meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pontba történő megérkezésekor értesítjük Önt, amit követően csomagját azonnal átveheti (az értesítést követően 5 munkanapon keresztül) az üzletek nyitvatartási ideje alatt; az üzletek jellemzően hétfőtől-vasárnapig 8–20 óráig vannak nyitva.

Mikor válassza a Pick Pack Pontot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, sőt, a készpénzes fizetés mellett a Pick Pack Pontokon lehetőség van bankkártyás fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetők.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása a fotókönyvek megrendeléskor történik. Amint beállítja a Pick Pack Pontban való átvételt, kedvére válogathat a Pick Pack Pontok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

.